Estratègies didàctiques per al coneixement de la arqueologia: l'Arqueòdrom de la Universitat de les Illes Balears - Jaume Lirola, Auba; Amorós Puig, Miquel; Javaloyas Molina, David; García Rosselló, Jaume (Mayurqa, 2022)
En el present article expliquem en què consisteix l'Arqueòdrom. Una estratègia didàctica amb la que es pretén que alumnes de secundària adoptin una sèrie de coneixements que els apropin al món de l'arqueologia i alhora, siguin conscients del què suposa el Patrimoni Arqueològic.