Visibilitzant les dones a l’Antiguitat: una proposta didàctica per primer d’ESO - Tomás Ferrutxe, Bárbara Beatriz (Mayurqa, 2023)
Atès que el paper de la dona en l'Antiguitat es troba limitat en el currículum escolar, amb una absència de les seves aportacions i sovint amb una representació estereotipada, es presenta a continuació una proposta per fer-la visible. Per aquest motiu, mostram una proposta didàctica materialitzada en l'ús de diferents activitats com a eina, amb l'objectiu que els docents puguin implementar aquest enfocament en les seves sessions d'història antiga.